Omschrijving

In het centrum van Kerkrade ligt dit ruime tussengelegen woonhuis met aangebouwde buitenberging, een diepe tuin welke via de zijstraat bereikbaar is . Aan doorgaande weg gelegen met parkeerplaats voor de deur en school- en winkelvoorzieningen in de directe nabijheid.

Indeling

Souterrain:
Gedeeltelijk onderkelderd en verdeeld in een tussenhal en tweetal ruimtes respectievelijk 2,2 x 2,2 m. en 2,1 x 4,0 m groot met o.a. wasmachine-aansluiting en C.V.-opstelling.

Begane grond:
Entree, ruime hal met tegelvloer met fraai trappenhuis, toegang kelder en de toiletruimte met fonteintje. De woonkamer (5,1 x 4,3 m) heeft vloerbedekking en is via een schuifdeur verbonden met de keuken.  De leefkeuken (3,9 x 3,3 m) is voorzien van een eenvoudige keukenblok met diverse apparatuur; 4-pits gaskookplaat, oven en afzuigkap. Vanuit de hal is een overdekte tussenruimte (3,3 x 1,8 m) bereikbaar met toegang tot enerzijds de aangebouwde stenen buitenberging (3,8 x 2,5 m) en de zeer diepe tuin met terras en gazon. Tevens is de tuin vanuit de naastgelegen zijstraat bereikbaar als zijnde doorgang met fiets, kliko, etc.

Eerste verdieping

Ruime overloop met 3 slaapkamers respectievelijk groot: 4,0 x 3,4 m; 2,9 x 2,9 m en 3,4 x 3,9 m. Allen voorzien van vloerbedekking, waarvan één met muurkast. Ook op de overloop is een muurkast aanwezig. De badkamer (2,7 x 1,0 m) is geheel betegeld met vaste wastafel en douche.

Tweede verdieping

De riante bergzolder is via vlizotrap bereikbaar en biedt mogelijkheden tot uitbreiding van het aantal slaapkamers. Ook is het mogelijk om een vaste trap te realiseren.

Bijzonderheden

* Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen;
* Geheel voorzien van dubbele beglazing.
* Gedeeltelijk rolluiken aanwezig;
* C.V. -installatie en separate bad-, keukengeiser; 
 * Aanvaarding per direct.

Kenmerken